Børneunderholdning

I Børneunderholdnings kategorien kan vi tilbyde disse kunstnere her under der hver i sær er klar til at gøre jeres næste arrangement til noget helt særligt med børneunderholdning der enten får børnene til at grine, måbe og i alle tilfælde begejstres.Børneunderholdning kan f.x være med et besøg af en pirat til den store skattejagt eller med et trylleshow for alle børnene.Børneunderholdningen kan også med et klovneshow hvor der både kan blæses balloner op og trylles og laves almindelige klovnerier.Eller børneunderholdningen kan være med et besøg af en tryllekunstner som både kan skabe magi men også få børnene til at grine.

Den Fynske Pjerrot

kunstneren

Skal børneunderholdningen være noget helt særligt kunne et besøg af en Pjerrot figur være det helt rigtige. Der er nemlig kommet en ny Pjerrot som også laver trylleri og klovnerier for det Danske publikum. Denne Pjerrot er en dygtig underholder der også er en meget dygtig tryllekunstner så et Pjerrot klovneshow er en oplevelse for hele familien.

Pirat trylleshow

kunstneren

Et pirat trylleshow kan være noget der skaber grin glæde og også lidt gys for både små og store børn. Denne Pirat er en sej pirat som laver vildt moderne magi her trylles der med . sabler, kanonkugler, pistoler og andre ting som man forbinder med en pirat og der er fart over feltet lige fra starten.

Klovnen Per

kunstneren

Klovneunderholdning som børneunderholdningen kan være en rigtig god ide og samtidig kan et klovneshow også få de voksne til et familie arrangement til at more sig lystigt. Per har mange års erfaring som klovn og kan underholde store som små og op til ca. 300 personer samtidigt.

 

Hvis i skal bruge børneunderholdning på Sjælland så lad Bookzit være jeres samarbejds partner. Vi kan tilbyde forskellige kunstnere og shows inden for kategorien børneunderholdning. Det kan være i kunne tænke jer at Pjerrot kiggede forbi, en tryllekunstner, en pirat, en ballon klovn, eller hvad med skipperskægs høj dynamiske show for både store og små eller noget helt sjette..

Så om det er et firma arrangement eller mere privat så kan Bookzit skaffe jer et underholdende besøg af en vores børneunderholdere til jeres fest.
Børneunderholdning I Jylland med grine garanti er hvad der kan bestilles her hos bureauet Bookzit. Vi kan levere mange forskellige børneunderholdere i hele Danmark : Tryllekunstnere, klovne, skattejagt, pirat shows etc. Så skal børnene ha en på opleveren så lad Bookzit stå for børneunderholdningen til jeres næste fest.

Børneunderholdning kan være mange ting derfor er prisen også af varieret størrelse. Vi har tryllekunstnere, ballonklovne, almindelige klovne, piratshows, Pjerrots trylleshow, sminkører mm.
Børneunderholdning kan være mange ting men en af vores børneunderholdere kan med garanti skabe en god stemning og smil på læben hos børnene. Vi kan tilbyde: trylleri, Ballonklovne, skattejagte, pjerrots trylleshow eller noget helt andet. Vores kunstnere har alle optrådt med børneunderholdning i mange år og ved hvad der skal til for at lave et super sjovt og underholdende børene show.

Børneunderholdning i København kan skaffes her hos Bookzit som tilbyder mange kunstnere inden for børneunderholdning og hvis det er i København det skal holdes har vi et stort netværk af artister til at optræde til jeres fest. Vi har: Tryllekunstnere, klovne, ballonklovne, skipperskægs skattejagt, pirat show, sminkører etc.
Men hvis i ikke kan finde det i skal bruge her på siden så kontakt os endelig da vi har andre kunstnere inden for børneunderholdning i vores kartotek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *